fbpx

Άρης: Στα “κιτρινόμαυρα” Στάικου, Καλαποδά και Σκουλούδη, παραμένει η Θεοδοσίου (pics)

Άρης: Στα “κιτρινόμαυρα” Στάικου, Καλαποδά και Σκουλούδη, παραμένει η Θεοδοσίου (pics)

Σε τέσσερις εξαιρετικές κινήσεις προχώρησε ο Άρης στο βόλεϊ γυναικών ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Μαρίνα Στάικου, Αμαλία Σκουλούδη και Μαριάννα Καλαποδά, ενώ ανανέωσε και την Λίνα Θεοδοσίου.

Η ανακοίνωση για την Στάικου: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Μαρίνας Στάικου.

Η 19χρονη βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 2004 στη Δράμα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου.

Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων από το 2017 έως το 2022. Τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου ενώ φέτος είναι έτοιμη να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Η Μαρίνα Στάικου δήλωσε, μετά τη συμφωνία της με τον ΑΡΗ: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για το νέο μου ξεκίνημα στη Volley League και πόσο μάλλον σε μια από τις πιο αξιοσέβαστες ομάδες της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και συμβολή σε όλους τους τομείς του αθλητισμού. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους παθιασμένους φιλάθλους του ΑΡΗ. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους και τη σπουδαία ευκαιρία που μου δίνουν να συνεισφέρω στην προσπάθεια της ομάδας ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της. Εγώ με τη σειρά μου θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξια στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Εύχομαι η χρόνια να κυλήσει με υγεία, χωρίς τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση για την Σκουλούδη: «O Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Αμαλίας Σκουλούδη.

Η 19χρονη βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 2004 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού. Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στο Ωραιόκαστρο και από εκεί θήτευσε στη συνέχεια στις ακαδημίες της Σταυρούπολης. Από την πρώτη λυκείου μέχρι και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ναύαρχο Βότση, ενώ στο μισό της περσινής περιόδου του 2022-2023 αγωνίστηκε στον Περσέα.

Η Αμαλία Σκουλούδη δήλωσε, μετά τη συμφωνία της με τον ΑΡΗ: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για τον προπονητή που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΑΡΗ. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τα «κιτρινόμαυρα» και θα αγωνιστώ στην Α1 που για εμένα αποτελεί μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Με σκληρή δουλειά θεωρώ ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία των φιλάθλων μας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος είμαι σίγουρη θα μας δώσει ώθηση και αυτοπεποίθηση».

Η ανακοίνωση για την Καλαποδά: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Μαριάννας Καλαποδά.

Η 22χρονη βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 στον Βόλο και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.

Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στις ακαδημίες βόλεϊ της Αργώ Βόλου από το 2015 έως το 2019. Από το 2019 έως το 2021 αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου, ενώ τη διετία 2021-2023 θήτευσε στον Α.Ο. Θήρας.

Μετά τη συμφωνία της με τον ΑΡΗ, η νέα κεντρικός της ομάδας, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα χρονιά θα αγωνιστώ στον ΑΡΗ και είμαι έτοιμη να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Επίσης, χαίρομαι που θα αγωνιστώ μπροστά σε μια κερκίδα που είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και ευελπιστώ και φέτος να έχουμε την εμψύχωση από τον κόσμο που ειδικά πέρυσι όσο παρακολούθησα έδωσε δυναμικά το «παρών» στο βόλεϊ. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό για μένα να ευχηθώ μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση της ανανέωσης της Θεοδοσίου: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τη Λίνα Θεοδοσίου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η Λίνα Θεοδοσίου αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο, είναι γεννημένη στις 25/10/2002 και έχει ύψος 1.75μ. Ο ΑΡΗΣ την απέκτησε την προηγούμενη χρονιά από τον Αίαντα Ευόσμου και η 20χρονη λίμπερο θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα μας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μία επιτυχημένη σεζόν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ