fbpx

Γιώτα: «Οι φιλοδοξίες της ΑΕΚ συμπίπτουν με τους προσωπικούς μου στόχους»

Γιώτα: «Οι φιλοδοξίες της ΑΕΚ συμπίπτουν με τους προσωπικούς μου στόχους»

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Κατερίνα Γιώτα, μίλησε στο aek.gr για την μεταγραφή της στην Ένωση, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τους στόχους που θα έχουν οι “κίτρινες” την σεζόν που έρχεται.

Αρχικά, για τα προσωπικά της κίνητρα και τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να πάει στην ΑΕΚ, είπε: «Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ακόμα μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Όταν οι άνθρωποι της ομάδας επικοινώνησαν μαζί μου και μου παρουσίασαν το πρότζεκτ, ήταν αδύνατον να αρνηθώ την πρόταση. Οι φιλοδοξίες της ΑΕΚ συμπίπτουν με τους προσωπικούς μου στόχους, που είναι φυσικά η κατάκτηση τίτλων».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ, βλέποντας τον ως αντίπαλος, ανέφερε: «Νομίζω ότι κάθε αθλητής ονειρεύεται να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποδείξει την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια, και έχοντας βιώσει αυτήν την εμπειρία ως αντίπαλος, ειλικρινά ανυπομονώ να νιώσω όλη αυτήν την ενέργεια, το πάθος και τη δύναμη που μεταφέρουν στην ομάδα».

Τέλος, για το γεγονός ότι η Ένωση κράτησε τον βασικό κορμό της, σχολίασε: «Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να κάνω κάποια πρόβλεψη, αλλά ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα έχει κρατήσει τον βασικό κορμό κορμό και τον προπονητή. Για άλλη μια σεζόν φαίνεται ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και είμαι σίγουρη ότι με τη σκληρή δουλειά και πολλή επιμονή, θα πρωταγωνιστήσουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ