fbpx

Παναθηναϊκός: Με βάθος στον πάγκο του τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Με βάθος στον πάγκο του τη νέα σεζόν

Η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ την επόμενη σεζόν θα κρατήσει πολλούς από τους παίκτες που είχε στο ρόστερ, αλλά θα υπάρξουν πολλές αλλαγές δεδομένα στην αρχική σύνθεση της ομάδας.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ήδη έχει στο ρόστερ του και επίσημα τον πασαδόρο Ντέρεκ Επ, τον κεντρικό, Θοδωρή Βουλκίδη, τους ακραίους Ανδρέα Φράγκο και Φερνάντο Ερνάντες και το Λίμπερο Γρηγόρη Κοντοστάθη.

Δεδομένες θεωρούνται (αναμένονται οι ανακοινώσεις), οι προσθήκες του Θανάση Πρωτοψάλτη, ενώ θα παραμείνουν Γίρι Κόβαρ, Λούκας Ρανγκέλ. Στο ρόστερ αναμένεται να μείνει και ο Βασίλης Κωστόπουλος.

Ακόμα, στα “πράσινα” θα ντυθεί ο Νίκος Παπαγγελόπουλος που αφήνει τελικά τους “ερυθρόλευκους”, κλείνοντας συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναθηναϊκό και ο Σταύρος Κασαμπαλής, που θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Επ στην πάσα.

Ο Αχιλλέας Μπάσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό και τα βρήκε σε όλα με τον Μίλωνα, ενώ δεν θα συνεχίσει και ο Γιώργος Πετρέας.

Ο Πρωτοψάλτης θα συνθέσει το δίδυμο των ακραίων με τον Κόβαρ με τον Φράγκο να παραμένει ως τρίτος ακραίος προσθέτοντας μια σημαντική λύση από τον πάγκο.

Βασικό λίμπερο θα είναι ο Κοντοστάθης με τον Ζήση να παραμένει σε έναν περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο λόγω υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ