fbpx

Παναθηναϊκός: Επένδυση σε τρεις ξένες για το βασικό σχήμα

Παναθηναϊκός: Επένδυση σε τρεις ξένες για το βασικό σχήμα

Μετά από τις ανανεώσεις συνεργασίας, ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ γυναικών έψαξε την αγορά και για “φρέσκες” προσθήκες στο ρόστερ του, ώστε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τη νέα σεζόν.

Αρχικά, τα “πράσινα” θα εξακολουθούν να φορούν Αθηνά Παπαφωτίου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Πέννυ Ρόγκα και Mάρετ Γκρότους.

Οι νέες προσθήκες των ξένων παικτριών που αναμένονται να μετακομίσουν στην Ελλάδα για χάρη του “τριφυλλιού” θα καλύψουν τις θέσεις των ακραίων, του κέντρου και της διαγωνίου, βοηθώντας την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην 30χρονη κεντρική Μαρτίνα Σαμαντάν ύψους 1.93 που έπαιξε στις Κονελιάνο, Μπούστο Ασίζιο, Σκαντίτσι και Στουτγάρδη, ενώ για δίδυμο με την Γκρόθες προορίζεται η ακραία Κένια Καρθάθες. Η 37χρονη Κουβανή έχει ύψος 1.90 και έχει αγωνιστεί στις Χισαμίτσου Σπρινγκ, Οσάσκο, Βολερό, Καλσοματζιόρε, Περούτζια και φέτος στην Νοβάρα.

Όσον αφορά τη θέση της διαγωνίου, στα “πράσινα” θα ντυθεί η 27χρονη Αμερικανίδα Σέρινταν Άτκινσον ύψους 1.98 που έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, ενώ έχει συνεργαστεί τον Λορέντζο Μιτσέλι του Ολυμπιακού στη Λα Κανέτ.

Όσον αφορά τις αλλαγές, το “τριφύλλι” επέλεξε Ελληνίδες παίκτριες. Συγκεκριμένα, στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν η διαγώνια Νάσια Λιάγκη (ΠΑΟΚ), η λίμπερο Μαριάννα Μπέλια (ΑΟ Θήρας), η κεντρική Ιλιόνη Κελεσίδη (Αιγάλεω), η πασαδόρος Εύη Φλιάκου (Ηλισιακός) και η ακραία Μαρία Γενιτσαρίδη (Ολυμπιακός).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ