fbpx

Γκρόθες στο ApexSports.gr: «Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό»

Γκρόθες στο ApexSports.gr: «Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 τον Ολυμπιακό, στον πρώτο ιστορικά αγώνα γυναικείου βόλεϊ που διεξήχθη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, παρουσία 6.000 θεατών και κατέκτησε για 25η φορά τον τίτλο του πρωταθλητή της Volley League γυναικών.

Μετά την αναμέτρηση η ακραία των “πρασίνων”, Μάρετ Γκρόθες, μίλησε στο ApexSports.gr για τον αγώνα και για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αρχικά, είπε τα εξής: «Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά είπαμε πάμε να το πάρουμε. Ήμασταν πολύ καλές στο τάι μπρέικ και δεν δώσαμε ευκαιρία στις αντίπαλες. Αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς. Χαίρομαι πολύ που κατάφερα να πάρω μαζί με την ομάδα μου ένα ακόμα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.

Όταν ξεκινάς τη σεζόν έχεις κάποιους στόχους. Χάσαμε το Κύπελλο και απογοητευτήκαμε, όμως ανακάμψαμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Αυτό λέει πολλά για την ομάδα μας, διότι δείχνουμε ότι δεν τα παρατάμε ποτέ».

Για τον ιστορικό γυναικείο αγώνα βόλεϊ στο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ το γεγονός ότι έγινε ένα τέτοιο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ειδικά όταν έρχονται μικρά παιδιά, νιώθω ότι εμπνέονται βλέποντας μας να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και έτσι μπαίνουν και στο άθλημα.

Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός μας βοήθησε πολύ, δεν μας άφησε λεπτό όση ώρα αγωνιζόμασταν και μας σήκωνε όταν εμείς δεν είχαμε ξεμείνει από δυνάμεις».

Τέλος, στην ερώτηση, αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα μείνω στον Παναθηναϊκό, θα συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα και θα ξέρουμε. Νιώθω πολύ καλά εδώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ