fbpx

Παναθηναϊκός: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο ΟΑΚΑ για τον 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο ΟΑΚΑ για τον 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο βόλεϊ γυναικών, αφού το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο στον 3ο τελικό της Volley League γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για τον σαββατιάτικο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 6 Μαϊου στις 7μ.μ., για τη Volleyleague γυναικών.

Οι «πράσινοι» οπαδοί ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία στο βόλεϊ γυναικών στην Ελλάδα καθώς αναμένεται να δημιουργήσουν ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών στη χώρα.

Για πρώτη φορά τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε μαζικά σε αγώνα γυναικείου βόλεϊ σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο και πάνε για πανελλήνιο ρεκόρ στην εξέδρα καθώς καμία γυναικεία ομάδα δεν έχει επιχειρήσει να αγωνιστεί ποτέ σε τόσο μεγάλο γήπεδο.

Η διάθεση ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς και οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-olympiakos-volley-league-gynaikon-1/».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ