fbpx

Καλμαζίδης: «Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Καλμαζίδης: «Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στον πρώτο τελικό της Volley League γυναικών προχώρησε σε δηλώσεις τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: «Σίγουρα είναι μεγάλα παιχνίδι, με πολύ μεγάλη ένταση. Δεν θέλω να σταθώ καθόλου στο σημείο της διακοπής. Εμείς πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να το δείχνουμε κάθε φορά.

Η ικανότητα μετράει σε αυτά τα ματς. Είναι δύσκολο για τα κορίτσια να υπάρχει το πάνω-κάτω συναισθηματικά, αλλά είμαστε δυνατοί και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κάθε φορά πηγαίνουμε για τη νίκη».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Καλμαζίδης: «Πρέπει να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Καλμαζίδη, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον πρώτο μεταξύ τους τελικό.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jcXZ2MDRzOTNtaWgvMjAyMy8wNC8yOS8yMS8zOF8xOF82NDRkOGU0YTg5M2UyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M37S”,”uploadDate”:”2023-04-29T21:39:04.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs9k8wowa04h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ