fbpx

Κωνσταντέλλου στο Apexsports: «Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου – Έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα»

Κωνσταντέλλου στο Apexsports: «Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου – Έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα»

Η παίκτρια του ΑΟ Θήρας, Έμιλυ Κωνσταντέλλου, παραχώρησε συνέντευξη στο Apexsports.gr και τον Νίκο Ιωάννου.

Η 26χρονη βολεϊμπολιστρια της ομάδας της Σαντορίνης, μίλησε για την φετινή σεζόν, τους στόχους της, τα όνειρα της και το πως σκοπεύει να κινηθεί στο άμεσο μέλλον.

Ακόμη δήλωσε πως είναι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό της και δεν μένει ευχαριστημένη ποτέ, καθώς της αρέσουν οι προκλήσεις.

Αναλυτικά:

– Τι γεύση σου άφησε η φετινή σεζόν;

«Ήταν μια πολύ διαφορετική και όμορφη σεζόν. Έτσι όπως είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες των πλέι οφ δεν ξέρεις ποτε θα είναι το τελευταίο παιχνίδι και δεν είσαι προετοιμασμένος για το τέλος της σεζόν.

Όποτε σίγουρα μου άφησε μια πικρή γεύση το ότι τελειωσε τόσο απότομα αλλά θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή πορεία και εχω να θυμάμαι μια γεμάτη όμορφη σεζόν»

Θα μπορούσε ενδεχομένως ο Α.Ο Θήρας να τα πάει καλύτερα στο F4 ;

«Για τους περισσότερους ήταν ήδη έκπληξη το ότι ήμασταν στο F4. Εμείς το θέλαμε πολύ, παίξαμε παρά πολύ καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και παρόλο που ήμασταν το «outsider» περάσαμε.

Όσον αφορά το F4 δεν δείξαμε το ίδιο πρόσωπο δυστυχώς, σίγουρα δεν ήμασταν η ομάδα που παρουσιάσαμε σε εκείνη τη διοργάνωση , όποτε ναι πιστεύω θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Εκπληρώθηκαν κάποιοι από τους στόχους που είχες θέσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο;

«Σε ομαδικό επίπεδο ο στόχος ήταν να μπορέσει ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ να βρεθεί πάλι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς επίσης και στο F4 του κυπέλλου, όποτε μπορώ να πω ότι τα βγάλαμε εις πέρας.

Σε ατομικό επίπεδο είμαι λίγο αυστηρή με τον εαυτό μου. Σίγουρα κάποιοι στόχοι εκπληρώθηκαν, αλλά ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένη»

Πως είναι να είσαι μέλος του ΑΟ Θήρας;

«Είναι πολύ όμορφο να είσαι μέλος του ΑΟ ΘΗΡΑΣ, είναι μια ομάδα – οικογένεια. Όλο το νησί είναι δίπλα στην ομάδα και μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι πολύ όμορφο»

Ποιο θεωρείς έως τώρα το «μεγαλύτερο» ματς που έχεις συμμετάσχει στην καριέρα σου ;

«Το παιχνίδι που εχει χαραχτεί στη μνήμη μου ειναι το πρώτο μου ντέρμπυ με την ομάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήταν μια ατμόσφαιρα πρωτόγνωρη για εμένα και τα συναισθήματα που μου προκάλεσε ειναι αυτά για τα οποία νομίζω κάθε αθλητής σε τέτοιο επίπεδο παίζει και κάνει όλες αυτές τις θυσίες»

Έχεις στο μυαλό σου το εξωτερικό;

«Σίγουρα υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό μου , απλώς θεωρώ ότι πλέον έχουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα και αν ποτέ έφευγα θα ήθελα να πάω σε κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα και για να γίνει αυτό πρέπει να νιώθω έτοιμη ν ανταποκριθώ σε κάτι τέτοιο και όχι απλά να πάω για να πάω»

– Θα άλλαζες κάτι στην καριέρα σου έως τώρα ;

«Όχι, θεωρώ πως κάθε επιλογή , φαινομενικά καλή ή κακή μου προσέφερε κάτι μέχρι τώρα»

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδων;

«Αγωνιστικά θεωρώ πως είμαι μια αθλήτρια που δουλεύει αρκετά μέσα στο γήπεδο και αυτό γιατί δύσκολα είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Εξωαγωνιστικά είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ζεί τη κάθε στιγμή. Γι αυτό και κάποιες μέρες νιώθω ότι δεν μου φτάνουν 24ωρεςμ Θέλω να κάνω τους δικούς μου ανθρώπους να γελάνε όλη την ώρα»

Το πρότυπο σου ;

«Υπάρχουν πολλές αθλήτριες που θαυμάζω και θαύμαζα από παιδί. Και μάλιστα όταν φτάσει η στιγμή να παίζεις αντίπαλη ή συμπαίκτρια με κάποια αθλήτρια που θαυμάζεις είναι πολύ ωραίο συναίσθημα»

Έχεις θέσει κάποιους στόχους για την νέα σεζόν από τώρα;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι για τη νέα σεζόν δεν διαφέρουν πολύ απο αυτούς που έχω κάθε χρόνο. Θέλω κάθε σεζόν να κάνω ενα βήμα παραπάνω όσον αφορά τη βελτίωση μου παικτικά και αγωνιστικά και να συμβάλλω για την επίτευξη των στόχων της ομάδας στην οποία βρίσκομαι»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ