fbpx

Τζουλιάνι: «Αξίζαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Τζουλιάνι: «Αξίζαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Τον τίτλο στους συνεργάτες του, τους αθλητές του και τον κόσμο του Ολυμπιακού αφιέρωσε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Προφανώς παίξαμε πάρα πολύ καλά, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερη πίεση, καθώς χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη. Αξίζαμε τη νίκη, αξίζαμε το πρωτάθλημα.

Το επίπεδο των τελικών ήταν πολύ μεγάλο. Για να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα πρέπει να πάρεις μία νίκη εκτός έδρας κι αυτό το καταφέραμε στον τέταρτο τελικό.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Α. Τζουλιάνι: «Ο ΠΑΟΚ υπέφερε από την υποχρέωση της νίκης»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8yOC8xOC8wN18xNl82NDRjMGI1NDFmYmU0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M8S”,”uploadDate”:”2023-04-28T18:07:36.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs8ky4jy7cfd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ