fbpx

Μιλενκόσκι: «Το χειρότερο παιχνίδι μας στη σεζόν» (vid)

Μιλενκόσκι: «Το χειρότερο παιχνίδι μας στη σεζόν» (vid)

Τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ έκανε γνωστή ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, μετά την απώλεια του τίτλου από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας τη φετινή σεζόν, στο χειρότερο σημείο, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε σήμερα. Δοκιμάσαμε τα πάντα, ακόμα και μερικά challenge για να κόψουμε τη ροή του αντιπάλου. Παίξανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Έτσι είναι το βόλεϊ, όταν ξεκινάς στραβά σπάνια αντιστρέφεται η κατάσταση.

Κατακτήσαμε το Κύπελλο και κόντρα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος είχαμε θετικό πρόσημο. Ήταν μια καλή σεζόν για εμάς… Η ψυχολογία έπαιξε ρόλο στο προηγούμενο παιχνίδι μετά το 2-0».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μιλενκόσκι: «Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας αυτή τη σεζόν, στο χειρότερο σημείο»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8yOC8xOC8xMF8wM182NDRjMGJmYjBiYjNkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M46S”,”uploadDate”:”2023-04-28T18:11:23.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs8l6yrc89u1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ