fbpx

Volley League ανδρών, 4ος τελικός: Για τη στέψη ο Ολυμπιακός, για την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ

Volley League ανδρών, 4ος τελικός: Για τη στέψη ο Ολυμπιακός, για την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ

Μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του 4ου τελικού της Volley League ανδρών βρισκόμαστε, όπου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για 4η φορά, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-1 υπέρ των “ερυθρόλευκων”.

Η 4η αναμέτρηση των δύο φιναλίστ της κανονικής διάρκειας του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή (28/4) στις 19:15 το απόγευμα, στην PAOK Sports Arena, ζωντανά από το ΕΡΤ-3 HD.

Μέχρι στιγμής η σειρά των τελικών είναι άκρως συναρπαστική, καθώς κάθε παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Στο πρώτο, οι Πειραιώτες αν και βρέθηκαν πίσω με ένα σετ κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1, ενώ στο δεύτερο οι Θεσσαλονικείς, αν και ισοφαρίστηκαν δύο φορές, πήραν τη μεγάλη νίκη στο tie-break για να φέρουν ξανά τη σειρά στα ίσα (3-2).

Στο παιχνίδι της Τρίτης (25/4) ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, και βρέθηκε μπροστά με δύο σετ, όμως οι Κυπελλούχοι Ευρώπης επανήλθαν στη διεκδίκηση του ματς, και τελικά ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο tie-break (3-2).

Αύριο αναμένουμε μία ακόμα δυνατή “μονομαχία”, από την οποία μπορεί να προκύψει είτε ο πρωταθλητής Ελλάδος (σε περίπτωση που νικήσουν οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι), είτε μία νέα ισοπαλία στη σειρά, για να κριθεί ο τίτλος σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι στου Ρέντη (σε περίπτωση που επιβληθεί ο «Δικέφαλος»).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ