fbpx

Volley League Γυναικών: Τελευταία ευκαιρία πρόκρισης στον τελικό για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Volley League Γυναικών: Τελευταία ευκαιρία πρόκρισης στον τελικό για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Τελευταία στροφή στα ημιτελικά της Volley League γυναικών με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να κοντράρονται το απόγευμα της Τετάρτης (26/4, 15:30, “Απόστολος Κόντος”) στο τρίτο και τελευταίο αγώνα της ημιτελικής σειράς.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί στους φετινούς τελικούς (έχοντας συμπληρώσει δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ) και ο νικητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ έχοντας μάλιστα και στο πλεονέκτημα της έδρας (τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟ έχουν τερματίσει ψηλότερα από τον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια).

Στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν οι έδρες δεν αποδείχθηκαν τόσο ισχυρές, καθώς στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 στο “Απόστολος Κόντος”, με την ΑΕΚ να επικρατεί με το ίδιο σκορ στον Άγιο Θωμά και να στέλνει τη σειρά σε τρίτο ματς.

Οι “κιτρινόμαυρες” θέλουν να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2012. Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ έχει καταφέρει τη φετινή σεζόν να έχει το πάνω χέρι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού σε πέντε αναμετρήσεις μετρά τέσσερις νίκες με κορυφαία εκείνη στον τελικό του Κυπέλλου της Άρτας στις 11 Μαρτίου με 3-1 σετ.

Στην αντίπερα όχθη, το “τριφύλλι” θέλει τη νίκη που θα τον στείλει για ακόμη μια σεζόν στους τελικούς. Ο Γιάννης Καλμαζίδης, έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το συγκεκριμένο ματς δίνοντας βάση κυρίως στο μπλοκ και την υποδοχή.

Volley League Γυναικών – Τρίτος Ημιτελικός

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος”, 15.30: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ΑΟ (1-1 νίκες)
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ράντσιου, Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας, Παρατηρητής διαιτησίας: Πέρρος, Επόπτες: Καπότης, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Μισιάκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ