fbpx

Καλμαζίδης: «Αν παίζουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα»

Καλμαζίδης: «Αν παίζουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης, με τη σημερινή εμφάνιση και νίκη της ομάδας του, η οποία πήρε και την πρόκριση για τους τελικούς της Volley League γυναικών.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αξία του διπλού στο «Απόστολος Κόντος», αλλά και στο γεγονός ότι ο μόνος παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει στη νίκη τις παίκτριές του είναι αν αυτές αποδίδουν όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο.

«Τα συναισθήματα είναι καταπληκτικά. Είναι πολύ έντονα και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κάνουμε δεύτερο break στην έδρα της ΑΕΚ. Χάσαμε στο δικό μας γήπεδο αλλά καταφέραμε να βρούμε δύναμη και ενέργεια για να κάνουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπως σήμερα. Το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει κάτι στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Το βασικό είναι η απόδοση της ομάδας. Αν παίζουμε καλά θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Το έχουμε αποδείξει αλλά κάθε φορά πρέπει να το αποδεικνύουμε. Είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δυσκολία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ