fbpx

Volley League Γυναικών: Φουλάρουν για την πρόκριση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, για το μπρέικ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Volley League Γυναικών: Φουλάρουν για την πρόκριση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, για το μπρέικ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Το Σάββατο (22/4) θα διεξαχθούν οι ρεβάνς των ημιτελικών την Volley League γυναικών στο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη και στο κλειστό του Αγίου Θωμά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, ο Ολυμπιακός με σπουδαία εμφάνιση έκανε το μπρέικ στην Θεσσαλονίκη με 3-2 σετ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και χρειάζεται άλλη μία για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να σπάσει με την σειρά του την έδρα του Ολυμπιακού, το εισιτήριο για τους τελικούς θα κριθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Το βράδυ του Σαββάτου θα διεξαχθεί το δεύτερο ντέρμπι των ημιτελικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Παναθηναϊκός μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες από την Ένωση σε πρωτάθλημα (κανονική περίοδος) και κύπελλο (τελικό) κατάφερε να πανηγυρίσει τη πρώτη του φετινή νίκη επί της ΑΕΚ, παίρνοντας το διπλό (3-1) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι “πράσινες” χρειάζονται μία νίκη στην έδρα τους για να προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος και να προσπαθήσουν να διατηρήσουν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι. Αντίθετα, οι “κιτρινόμαυρες” για να προκριθούν θα χρειαστεί να νικήσουν στο Μαρούσι και στην συνέχεια να επικρατήσουν και στο τρίτο παιχνίδι στην Νέα Φιλαδέλφεια. 

Πανόραμα ημιτελικών Volley League Γυναικών:

Πρώτος αγώνας – Τετάρτη 19 Απριλίου 2023
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ΣΦΠ 2-3 (18-25, 25-21, 25-22, 16-25, 11-15)
Γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος”, 19.30: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ΑΟ 1-3 (11-25, 25-14, 15-25, 20-25)

Δεύτερος αγώνας – Σάββατο 22 Απριλίου 2023
Γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”, 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΠΑΟΚ (1-0 νίκες)

Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Γεωργοπούλου Αγγελ., Σπίγγου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.00: Παναθηναϊκός ΑΟ-ΑΕΚ (1-0 νίκες)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μαρκάτης, Παρατηρητής Αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής Διαιτησίας: Πέρρος, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Τσίτσικας Νικ., Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ