fbpx

Αντωνιάδη: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια στη πιο δύσκολη Volley League των τελευταίων ετών»

Αντωνιάδη: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια στη πιο δύσκολη Volley League των τελευταίων ετών»

Το Αιγάλεω παρά την προσπάθεια στην αναμέτρηση με την Λαμία για τα play-out δεν κατάφερε να παραμείνει στην Volley League γυναικών, αφού ηττήθηκε με 3-0 σετ και υποβιβάστηκε στην Pre League.

Η προπονήτρια του Αιγάλεω, Αγγελική Αντωνιάδη, δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Εγώ δε θα αναφερθώ στις λεπτομέρειες του σημερινού αγώνα. Η ομάδα της Λαμίας ήταν καλύτερη σημερα. Εγώ θα μείνω στην τεράστια προσπάθεια που κάναμε φέτος στη πιο δύσκολη Volley League των τελευταίων ετών. Από την κλήρωση ξέραμε ότι θα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Φέτος έγιναν πολλα και όπως φάνηκε τα πληρωσαμε όλα. Δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα. Φταίμε μόνο εμείς για τον υποβιβασμό και πρώτη εγώ.

Η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο έμπειρους, πιο αποφασιστικους στη νέα κατηγορία. Μπορεί να μην τα καταφέραμε όμως νιώθω περήφανη για όλες τις αθλήτριες μου, είχαμε άψογη συνεργασία. Τις ευχαριστώ μια μια όλες ξεχωριστά.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου και πολυ φίλο μου Άκη Νόστιμο, ήταν εκεί στα δύσκολα που περάσαμε και εύχομαι να συνεργαστώ και τη νεα χρονιά μαζί του. Ευχαριστώ τον κόσμο μας, ήταν εκεί όποτε τον χρειαστήκαμε.

Στο τέλος άφησα τον στυλοβάτη και τολμώ να πω ήρωα αυτού του συλλόγου, τον Πρόεδρο μας Παντελή Βλάχο. Το ευχαριστώ είναι πολυ φτωχή λέξη. Είναι ο άνθρωπος που έκανε το όνειρο μας πραγματικότητα, έγραψε ιστορία, μας έβαλε στα μεγάλα σαλόνια, κοιτάξαμε κατάματα ομάδες που δεν το περίμενε κανεις. Μόνος του πάλεψε και έφτιαξε την ανταγωνιστική ομάδα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη Volley League. Το ότι δεν μείναμε στην κατηγορία δεν μηδενίζει όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια. Αυτά έχει ο αθλητισμός. Κλείνοντας θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι τα καλύτερα έρχονται, εμείς δε σταματάμε εδώ, μια νέα πρόκληση έρχεται, νέοι στόχοι, νέα δεδομένα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ