fbpx

Volley League γυναικών: Αρχίζουν οι “μάχες” των ημιτελικών – “Τελικός” παραμονής στη Λαμία

Volley League γυναικών: Αρχίζουν οι “μάχες” των ημιτελικών – “Τελικός” παραμονής στη Λαμία

Ξεκινάει σήμερα Τετάρτη του Πάσχα (19/4) η δράση των ημιτελικών αγώνων της Volley League γυναικών, ανάμεσα στους τέσσερις πρωτοπόρους της κανονικής διάρκειας, ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και ο “τελικός” παραμονής μεταξύ Λαμίας και Αιγάλεω.

Το πρώτο σερβίς στους ημιτελικούς θα γίνει στην PAOK Sports Arena στις 19:00 το απόγευμα, με τον πρωτοπόρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (τέταρτος στην κανονική περίοδο)

Μισή ώρα αργότερα (19:30) στο «Απόστολος Κόντος» η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, σε μία επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου, με την Ένωση να έχει επικρατήσει και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Στο Χαλκιοπούλειο θα πέσει η αυλαία των play outs με τον “τελικό” παραμονής ανάμεσα στον τοπικό ΑΟ Λαμίας 2013 και το Αιγάλεω. Η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 3-1, το Αιγάλεω επικράτησε στην έδρα του στο δεύτερο ματς με 3-0 και ο νικητής του αυριανού αγώνα θα πανηγυρίσει την παραμονή του στη Volley League γυναικών και τη σεζόν 2023-2024.

Το πρόγραμμα:

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023:
19.00: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
19.30: Α.Ε.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.
18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 – Α.Ο. Αιγάλεω

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ