fbpx

Γιάκομπσεν: «Ήταν τα πέντε καλύτερα χρόνια της καριέρας μου» (vid)

Γιάκομπσεν: «Ήταν τα πέντε καλύτερα χρόνια της καριέρας μου» (vid)

Ο Άξελ Γιάκομπσεν έκλεισε την καριέρα του στο “τριφύλλι” με την κατάκτηση του League Cup, αφού η ομάδα του κέρδισε τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό με 3-2 σετ.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο 38χρονος προχώρησε σε συγκινητικές δηλώσεις καθιστώντας σαφή την αγάπη του για τους “πράσινους”.

«Νιώθω χαρούμενος για το φινάλε. Ήταν δύσκολη σεζόν και είχαμε θέσει υψηλούς στόχους. Χαιρόμαστε για τον τίτλο και για εμένα προσωπικά ήταν ένα φινάλε όπως το ήθελα. Μπροστά στον κόσμο μας σε αυτό το γήπεδο και με έναν τίτλο. Θέλαμε περισσότερους τίτλους, προσπαθήσαμε σκληρά αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω αυτό το τρόπαιο να βοηθήσει την επόμενη σεζόν την ομάδα. Ήταν συναισθηματική στιγμή για εμένα σίγουρα. Έκλαψα ήδη, δεν θέλω ξανά. Θα θυμάμαι τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό για πάντα. Ήταν τα πέντε καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό κάθε χρόνο», είπε ο έμπειρος πασαδόρος.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ξεχωριστή βράβευση του Αξελ Γιακομπσεν για τη συνεισφορά του στην ομάδα”,”description”:”Ο παίκτης κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. “,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jcXZ2MDRzOTNtaWgvMjAyMy8wNC8xMi8yMS8wNV8xMl82NDM3MWQwODRlNDE0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M52S”,”uploadDate”:”2023-04-12T21:07:14.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crv2yhwooslt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Να σημειωθεί ότι, στο “αντίο” του ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού ήταν συνεπής στη… συνήθεια που έγινε λατρεία: ξυρίστηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό και παρουσιάστηκε αλλιώτικος στην απονομή του League Cup, ενώ είχε και ξεχωριστή βράβευση για τη συνεισφορά του στο “τριφύλλι”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ