fbpx

League Cup “Νίκος Σαμαράς”: Ο τίτλος κρίνεται στο ΟΑΚΑ – Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

League Cup “Νίκος Σαμαράς”: Ο τίτλος κρίνεται στο ΟΑΚΑ – Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

Τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 21:00), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, όπου στον δεύτερο τελικό θα κριθεί ο τίτλος του League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Μετά την ήττα (2-3) στον πρώτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη “Μ. Μερκούρη”, οι Πειραιώτες δίνουν τη δεύτερη “μάχη” στην έδρα των “πράσινων”, όπου θέλουν νίκη με 3-0, 3-1 ή 3-2 και το “χρυσό” σετ, για να πετύχουν την ανατροπή και να κατακτήσουν το League Cup και τον δεύτερο τίτλο τους τη φετινή χρονιά.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός που έχει πλεονέκτημα έδρας θέλει καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1) για να πάρει την κούπα, ενώ αν ηττηθεί με 3-2 θα έχει ευκαιρία στο “χρυσό” σετ.

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε διπλούς τελικούς. Και τότε ο πρώτος αγώνας είχε γίνει στο Ρέντη με νικητή τον Παναθηναϊκό 3-2. Στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός νίκησε με το ίδιο σκορ και ο τίτλος κρίθηκε στο “χρυσό” σετ με 15-13 για τον Παναθηναϊκό. Άλλες δύο χρονιές (τις σεζόν 2013-14 και 2016-17) οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλοι στη διοργάνωση με τον Ολυμπιακό να αποκλείει δύο φορές τον αιώνιο αντίπαλο του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ