fbpx

Γερό “μπάσιμο” του Ολυμπιακού για την απόκτηση της Νίζετιτς από την ΑΕΚ

Γερό “μπάσιμο” του Ολυμπιακού για την απόκτηση της Νίζετιτς από την ΑΕΚ

Το μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν έχει θέσει ήδη στις προτεραιότητές της η ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά την εγχώρια αγορά, στοχεύοντας κυρίως σε παίκτριες για θέσεις που θα υπάρξουν κενά.

Η ομάδα του Λορένζο Μιτσέλι, που αυτή τη στιγμή εστιάζει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας το προσεχές Σάββατο (8/4, 19:00), ρίχνει “ματιές” και κινείται για παίκτριες που ενδέχεται να καλύψουν τις Γουίντερς και Σάλας (ενδέχεται να αποχωρήσουν μετά το τέλος της σεζόν), και φαίνεται πως έχουν ήδη ξεχωρίσει ορισμένες καλές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες γίνεται έντονος λόγος πως οι Πειραιώτες έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο την ακραία Αργεντίνα της ΑΕΚ, Πάουλα Γιαμίλα Νίζετιτς, και μάλιστα φαίνεται πως έχει κατατεθεί και πρόταση για την απόκτησή της, η οποία και εξετάζεται από τους “κιτρινόμαυρους”.

Οι επόμενες μέρες ασφαλώς και θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση, κυρίως για τα δεδομένα του ποσού που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός, αλλά και για το αν γίνει εν τέλει αποδεκτή η προσφορά τους, ώστε να ντύσουν στα ερυθρόλευκα την 34χρονη αθλήτρια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ