fbpx

Final-4 Ανδρών, Γιορντάνοφ: «Ο κόσμος να απολαύσει παιχνίδια υψηλού επιπέδου»

Final-4 Ανδρών, Γιορντάνοφ: «Ο κόσμος να απολαύσει παιχνίδια υψηλού επιπέδου»

Την Πέμπτη (30/3) πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του Final-4 Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, το διήμερο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου. 

Η συνέντευξη Τύπου έγινε στο Δημαρχείο της Καλαμάτας και οι ομάδες εκπροσωπήθηκαν από τους αρχηγούς τους.

Για τον Μίλωνα μίλησε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ: «Έχω τρομερές αναμνήσεις από την Καλαμάτα. Ο προπονητής μου τα είπε όλα για τον Μίλωνα και τη σεζόν μας φέτος. Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι θέλουμε να διασκεδάσουμε το βόλεϊ και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε ο κόσμος να απολαύσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζω ακόμα βόλεϊ και να είμαι ξανά εδώ (στην Καλαμάτα). Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου».

Για τον Ολυμπιακό ήταν ο πασαδόρος, Ντραγκάν Τράβιτσα: «Ευχαριστούμε πολύ την Καλαμάτα για την φιλοξενία και την διοργάνωση του Final-4. Έχω ακούσει πολύ όμορφα λόγια για την Καλαμάτα και το διαπίστωσα όσο είμαι εδώ. Είμαι τυχερός που είμαι μέλος αυτού του Final-4. Ο Μίλων είναι μια πολύ καλή ομάδα με νεαρούς παίκτες, αλλά και παίκτες με εμπειρία όπως ο Μπόγιαν Ιορντάνοφ. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθούν όλοι οι θεατές».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, εκπροσώπησε τους Θεσσαλονικείς: «Ευχαριστούμε την πόλη της Καλαμάτας για τη φιλοξενία. Είναι μια πόλη που αγκαλιάζει το βόλεϊ, έχει φιλοξενήσει και την Εθνική, ενώ έχει επίσης ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο Final-4, είναι η 9η συνεχόμενη χρονιά για τον ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, ενώ τις τελευταίες τρεις ήμασταν τροπαιούχοι. Σε ότι αφορά τον ημιτελικό, είναι ένα ματς κόντρα σε μια ομάδα που την ξέρουμε πολύ καλά. Είναι πρωτόγνωρο να παίζουμε τόσες πολλές φορές με μια ομάδα. Μας κέρδισαν πέντε φορές, εμείς πήραμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Όποιος και να κερδίσει δε θα αποτελεί έκπληξη, διότι είμαστε δυο εξαιρετικά σύνολα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη, απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο σεβόμαστε παρά πολύ. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες και προπονητή, και τους σεβόμαστε απεριόριστα».

Τέλος, ο πασαδόρος, Άξελ Γιάκομπσεν, ήταν ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε στην Καλαμάτα. Το παιχνίδι με το ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικό. Προερχόμαστε από δύο δύσκολα παιχνίδια. Η πρόσφατη παράδοση δεν είναι με το μέρος μας, καθώς χάσαμε τα δυο τελευταία ματς. Στο τελευταίο ματς εμείς ως Παναθηναϊκός ήμασταν πιο βελτιωμένοι. Στον ημιτελικό θέλω να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ