fbpx

AO Φλοίσβος-ΑΕΚ 1-3: Θρίαμβος στο Παλαιό Φάληρο για τους “κιτρινόμαυρους” και επιστροφή στην Volley League ανδρών

AO Φλοίσβος-ΑΕΚ 1-3: Θρίαμβος στο Παλαιό Φάληρο για τους “κιτρινόμαυρους” και επιστροφή στην Volley League ανδρών

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 3-1 σετ του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο και εξασφάλισε την πρώτη θέση στη Pre League και την απευθείας άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια. 

Η Ένωση επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, ύστερα από 4 χρόνια απουσίας.

Να σημειωθεί ότι, η ΑΕΚ χρειαζόταν σήμερα μόνο τους τρεις βαθμούς, καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η Καλαμάτα ήταν αυτή που θα έπαιρνε την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου πήρε τα δύο πρώτα σετ με 25-17 και 27-25, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν το τρίτο με 25-21 και έκαναν το παιχνίδι… θρίλερ. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ δεν πτοήθηκε κατάφερε να πάρει το τέταρτο σετ με 25-22.

Παρόντες στο γήπεδο ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο Γενικός Γραμματέας και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, Λευτέρης Αρχόντης, το μέλος του ΔΣ, Λευτέρης Αρχόντης, η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη ο Αθλητικός Διευθυντής των τμημάτων Χάντμπολ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, η Αθλητική Διευθύντρια του Γυναικείου Βόλεϊ, Έφη Παπαϊωάννου, και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος.

Τα σετ: 1-3 (17-25, 25-27, 25-21, 22-25)

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Παναγιώτης Λακασάς): Δρογκάρης, Τζιουμάκας, Μαδούρας, Ντέντον, Γκίλμπερτ, Μαρσέλλος / Γκούζντα (λ), Σπιταδάκης (λ), Αναγνώστου, Χριστόπουλος, Αγγελόπουλος.

ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Μελλές, Μπατατζίμ, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Αμορίμ, Ρούσης / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Ράμος, Καβαρινός.

Διαιτητές: Ονόπας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ