fbpx

Κανελλοπούλου στο ApexSports.gr: «Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στο Μαρκόπουλο»

Κανελλοπούλου στο ApexSports.gr: «Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στο Μαρκόπουλο»

Πρωταθλήτρια ομάδα νεανίδων για δεύτερη φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε το Μαρκόπουλο την Κυριακή (26/3), το οποίο στον τελευταία αγώνα της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 επικράτησε του Άρη με 3-0 σετ.

Για τη νίκη αυτή και την κατάκτηση του τροπαίου μίλησε στο ApexSports.gr, η προπονήτρια των Μεσογείων, Έλενα Κανελλοπούλου.

Αρχικά είπε τα εξής: «Όλα τα παιχνίδια του τουρνουά ήταν εντυπωσιακά και οι ομάδες που συμμετείχαν είχαν ένα ανεβασμένο επίπεδο σε σχέση και με τα προηγούμενα χρόνια. Όλες οι ομάδες, ανά διαστήματα και ανάλογικα με το επίπεδο της καθεμιάς, έπαιξαν υψηλού επιπέδου βόλεϊ ειδικά για αυτές τις ηλικίες. Το δικό μας παιχνίδι, που είχε και τον χαρακτήρα τελικού και για τις δυο ομάδες ήταν όμορφο με μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που τόσο οι αθλήτριες όσο και οι παρευρισκόμενοι ελπίζω να ευχαριστήθηκαν. Εγώ προσωπικά είμαι παρά πολύ χαρούμενη που είδα τις αθλήτριες μου να το απολαμβάνουν και να παίζουν ελεύθερα».

Η Κανελλοπούλου ασχολείται με τα αναπτυξιακά τμήματα του Μαρκόπουλου από το 2019, ως σήμερα, ενώ είναι και δεύτερη προπονήτρια στην γυναικεία ομάδα η οποία βρίκεται στην Α1.

Όσο βρίσκεται στον πάγκο του Μαρκόπουλου έχει τις εξής διακρίσεις: 2019-20 2η θέση στο Πανελλήνιο U20, 2020-21 1η θέση Πανελλήνιο U18 και U20, 2021-22 3η θέση Πανελλήνιο U20
και 2022-23 1η θέση Πανελλήνιο U20.

Στη συνέχεια η προπονήτρια του Μαρκόπουλου εξέφρασε τα συναισθήματα της για την ομάδα που έχει αναλάβει, τις αθλήτριες και τον ρόλο της: «Ο φετινός τίτλος είναι ο δεύτερος σε επίπεδο νεανίδων και ο τρίτος αν υπολογίσουμε και αυτόν των κορασίδων το 2019-20 στο Μουζακι. Πραγματικά η χαρά και η υπερηφάνεια μου για αυτά τα παιδιά και αυτόν τον σύλλογο είναι πολύ μεγάλη. Το Μαρκοπουλο είναι ενας σύλλογος με μακρά ιστορία στα αναπτυξιακά τμήματα και την ανάδειξη νεαρών αθλητριών και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Έχει την τεχνογνωσία να ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με τους κατάλληλους ανθρώπους διοικητικά, που είναι σε όλα δίπλα μας και έτοιμοι να καλύψουν κάθε μας ανάγκη. Εγώ προσωπικά νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων, γιατί ερχόμενη στην οικογένεια του Μαρκοπουλου έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι και να εξελίσσομαι σε πολλά επίπεδα με εξαίρετους επαγγελματίες. Για παράδειγμα ο κ. Τζιανγκρόσι, που είμαστε μαζί και στην γυναικεια ομάδα και έχω μάθει πολλά πράγματα δίπλα του αλλά και ο κ. Παναγιώτης Ρωξάνας που είναι ο προπονητής φυσικής κατάστασης και φροντίζει καθημερινά για την σωστή προετοιμασία και αποκατάσταση των αθλητριών. Σε συνδυασμό και με παρά πολλούς άλλους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινα με την ομάδα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Όσον αφορά για την φιλοσοφία του συλλόγου για τα αναπτυξιακά τμήματα, ανέφερε: «Η φιλοσοφία του συλλόγου να εντάσσει στην γυναικεία ομάδα και νεαρές αθλήτριες με ενεργό ρόλο στις προπονήσεις, αλλά και στα παιχνίδια είναι ένα βασικό συστατικό στην εξέλιξη των αθλητριών μιας και το επίπεδο προπόνησης και οι παραστάσεις που έχουν τις βοηθούν αν ωριμάσουν γρηγορότερα. Η χαρά και η ευγνωμοσύνη μου είναι μεγάλη για όλα αυτά που παρέχει ο σύλλογος, αλλά και όλες οι αθλήτριες και οι  γονείς τους που συνεργαζόμαστε αρμονικά όλα αυτά τα χρόνια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ