fbpx

Volley League Γυναικών, 21η αγωνιστική: Να “κλειδώσει” την 6η θέση η Θέτιδα – Τελευταία ευκαιρία του Ηλυσιακού για τα play-off

Volley League Γυναικών, 21η αγωνιστική: Να “κλειδώσει” την 6η θέση η Θέτιδα – Τελευταία ευκαιρία του Ηλυσιακού για τα play-off

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο (25/3) η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, η οποία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (29/3).

Στη Σαντορίνη ο τοπικός ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τη γηπεδούχο ομάδα να είναι οριστικά στην 5η θέση της κανονικής περιόδου, αλλά τον “δικέφαλο του Βορρά” να θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει το +2 από την ΑΕΚ την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι που λογικά θα κρίνει την πρώτη θέση.

Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας στη Βούλα όπου η τοπική Θέτις θέλει τη νίκη για να “κλειδώσει” την 6η θέση, ενώ ο Ηλυσιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί για να προλάβει να μπει στα play offs και χρειάζεται μόνο το τρίποντο.

Στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας η τοπική ομάδα θα κάνει μια καλή πρόβα εν όψει των play outs αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό, ενώ το Αιγάλεω υποδέχεται τον ΖΑΟΝ.

Πανόραμα 21ης αγωνιστικής Volley League γυναικών:

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023:
19.00: ΑΣΠ Θέτις-ΑΟ Ηλυσιακός
19.00: ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ
19.00: ΑΟ Λαμίας 2013-Ολυμπιακός ΣΦΠ
19.00: ΑΟ Αιγάλεω-ΖΑΟΝ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023:
17.30, ΑΕΚ Αθηνών-ΑΣ Άρης
17.30: ΑΟ Παναθηναϊκός-ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ