fbpx

Volley League Ανδρών: Το φαβορί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Μίλωνα

Volley League Ανδρών: Το φαβορί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Μίλωνα

Την Τετάρτη (22/3) ανοίγει η “αυλαία” των play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League ανδρών, με την αναμέτρηση ΟλυμπιακόςΜίλωνας.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αγωνιστούν σε ημιτελικούς play-off.

Η πρόκριση θα κριθεί στις 3 νίκες και εάν χρειαστούν όλοι οι ημιτελικοί του ζευγαριού θα γίνουν 22/3, 25/3, 5/4, 8/4, 12/4.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά την κατάκτηση του Challenge Cup και την ανώδυνη ήττα από τον ΠΑΟΚ σε αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα στο φινάλε της κανονικής περιόδου ετοιμάζεται να μπει με όλες του τις δυνάμεις στα ημιτελικά του πρωταθλήματος αξιοποιώντας το πλεονέκτημα έδρας που έχει αποκτήσει τόσο στους ημιτελικούς όσο και στους τελικούς εφόσον προκριθεί.

Από την άλλη, ο Μίλωνας είναι έτοιμος για να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση. Οπως λένε όλοι στη Νέα Σμύρνη ο στόχος της χρονιάς έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω και θα προσπαθήσουν να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ποτέ στο παρελθόν ο Μίλωνας δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό, αφού σε 10 αναμετρήσεις στο παρελθόν οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μόνο νίκες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ