fbpx

Γκαλίλι: «Θα είμαστε πιο προσεκτικοί στη ρεβάνς» (vids)

Γκαλίλι: «Θα είμαστε πιο προσεκτικοί στη ρεβάνς» (vids)

Η συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του ΣΕΦ ξεκίνησε από τους εκπροσώπους της Μακάμπι Τελ Αβιβ, όπου ήταν ο προπονητής των Ισραηλινών Γκαλ Γκαλίλι και ο αρχηγός Γκενάντι Σοκόλοφ.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο Γκαλίλι: «Το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο για την Μακάμπι και είναι κατόρθωμα που έχουμε φτάσει ως εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας και αποτελέσματος, όμως θα δώσουμε το καλύτερο».

Στην ερώτηση για το τι έφταιξε στο πρώτο παιχνίδι είπε: «Ο Ολυμπιακός μας πίεσε πάρα πολύ και εμείς δεν παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα κέραια σημεία του παιχνιδιού, όμως αύριο θα είμαστε προσεκτικοί και θα τα πάμε καλύτερα».

Για τι σημαντικότητα ότι θα παρακολουθήσει αρκετός κόσμος το παιχνίδι από κοντά, ο προπονητής της Μακάμπι, είπε: «Για εμάς είναι πάρα πολύ μεγάλο προνόμιο που θα βρεθούμε σε τόσο κόσμο είναι σημαντικό για το άθλημα».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Σοκόλοφ: «Είναι ένα ιστορικό ματς για την Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και γιατί όχι και να νικήσουμε».

Να θυμίσουμε ότι, ο μεγάλος τελικός είναι την Τετάρτη (15/3, 20:00), όπου θα κριθεί ο τίτλος του Challenge Cup στο ΣΕΦ.

YouTube video
YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ