fbpx

Volley League Ανδρών, 18η αγωνιστική: Πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας με δυνατές αναμετρήσεις σε Κρήτη και Κηφισιά

Volley League Ανδρών, 18η αγωνιστική: Πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας με δυνατές αναμετρήσεις σε Κρήτη και Κηφισιά

Μία μέρα πριν τη διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών βρισκόμαστε, η οποία είναι χωρισμένη σε δύο σκέλη, και περιλαμβάνει αναμετρήσεις κυρίως ψυχολογικού κινήτρου, μιας και έχουν ξεκαθαρίσει οι περισσότερες θέσεις της κανονικής διάρκειας.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά αύριο Κυριακή (12/03) με τέσσερις αναμετρήσεις την ίδια ώρα (17:00), σε Κρήτη, Κηφισιά, Καλύβια και Νέα Σμύρνη.

Αρχικά, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί στο γυμναστήριο Β.Α.Κ. τον Πήγασο Πολίχνης, με τους Κρητικούς να είναι σίγουρα στην προ-τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ τους φιλοξενούμενους σίγουρα στην 7η θέση.

Μετέπειτα, η τοπική ομάδα της Κηφισιάς θα υποδεχθεί στο Ζηρίνειο τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έχουν κλειδώσει την 6η θέση της κατάταξης, και με νίκη διεκδικούν υπό προϋποθέσεις την 5η, ενώ οι “πράσινοι” είναι σίγουρα 3οι, και ήδη κοιτάζουν τα play off.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου στο γυμναστήριο Καλυβιών, με τους γηπεδούχους να έχουν μείνει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα στην τελευταία θέση, ενώ οι νησιώτες θέλουν να κλειδώσουν την 5η θέση.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας κλείνει η αναμέτρηση στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, ανάμεσα σε ΑΟΝΣ Μίλων και Άθλο Ορεστιάδας, με τους πρώτους να είναι σίγουρα 4οι στη βαθμολογία, και τους δεύτερους σίγουρα 8οι.

Μένει μία αγωνιστική για το επόμενο Σαββατοκύριακο, και είναι αυτή ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, η οποία θα λάβει χώρα στην PAOK Sports Arena, το Σάββατο (18/03), στις 21:30 το βράδυ.

Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής:

Κυριακή 12/03:
17:00 | ΟΦΗ-Πήγασος Πολίχνης
17:00 | ΑΟΠ Κηφισιάς-Παναθηναϊκός Α.Ο.
17:00 | ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας-ΑΟ Φοίνικας Σύρου
17:00 | ΑΟΝΣ Μίλων-ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

Σάββατο 18/03:
21:30 | ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Βαθμολογία (σε 17 αγώνες:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ