fbpx

Final-4 Γυναικών: Η συνέντευξη Τύπου με θέα το ιστορικό γεφύρι της Άρτας (pics, vid)

Final-4 Γυναικών: Η συνέντευξη Τύπου με θέα το ιστορικό γεφύρι της Άρτας (pics, vid)

Αποστολή Άρτα

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα στο εστιατόριο L’osteria pizza & pasta δίπλα στο γεφύρι της Άρτας η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας για το βόλεϊ γυναικών. Μετά το τέλος της συνέντευξης μοιράστηκαν στις ομάδες αναμνηστικά δώρα από τον Δήμο Άρτας.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων. Για την ΑΕΚ ήταν ο Γιουνούς Οτσάλ και η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, για τον ΠΑΟΚ Μάρκο Φενόλιο και Ευαγγελία Μερτέκη, για τον ΑΟ Θήρας ο Βλάντιμιρ Βάσοβιτς και η Μαρίνα Τσοχατζή και για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καλματζίδης και η Αθηνά Παπαφωτίου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ, είπε: «Μετά το 2019 η ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι στο Φάιναλ Φορ. Είμαστε εδώ για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και στις υπόλοιπες ομάδες».

Η αρχηγός της Ένωσης δήλωσε χαρούμενη που η ομάδα της βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες και ελπίζει να γίνουν ωραία παιχνίδια. «Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε εδώ. Τα συναισθήματά μας και οι κόποι μας ανταμείβονται. Χαιρόμαστε που η ΑΕΚ βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες, είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογό μας. Φέτος πιστεύω πως δεν υπάρχουν τόσο μεγάλα φαβορί, αν κοιτάξουμε και την πορεία του Πρωταθλήματος. Να υπάρχει υγεία και να ριχτούμε και οι 4 ομάδες στη μάχη με στόχο να γίνουν ωραία παιχνίδια». 

Από την άλλη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο, τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο να παίζουμε υψηλού επίπεδου παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να παίξουμε δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια, και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Η ακραία των “ασπρόμαυρων” Ευαγγελία Μερτέκη, συμπλήρωσε: «Καταρχάς να ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας την Άρτα για την φιλοξενία. Είναι η πρώτη φορά όπου ο ΠΑΟΚ πάει σε Φάιναλ-φορ. Είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες, τις οποίες θέλω να συγχαρώ για την συμμετοχή τους. Εύχομαι μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν ωραίο βόλεϊ». 

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:

«Καλησπέρα, είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που μπορούμε να έχουμε ένα Σαββατοκύριακο να ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε και βιώνουμε. Όπως όλοι εδώ έτσι κι εμείς θα δώσουμε το 100% για να φτάσουμε στο ψηλότερο σκαλί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, το έχουμε δει και από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και εύχομαι καλούς αγώνες σε όλους».

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου, ανέφερε τα εξής: «Αρχικά θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες. Είμαστε οι τυχερές που η αγωνία μας για αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο.

Ευχαριστούμε θερμά την Άρτα για την φιλοξενία. Ήρθαμε για να κατακτήσουμε το Κϋπελλο. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και να έρθει νέος κόσμος να απολαύσει τους αγώνες».

Ο Σέρβος προπονητής του ΑΟ Θήρας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και είμαι πολύ περήφανος που η ομάδα μου, με τα αποτελέσματα που έφερε στα προηγούμενα ματς, κατάφερε να αποτελεί μέρος του Φάιναλ Φορ. Είναι μεγάλη τιμή για όλο το σύλλογο. Θέλω η ομάδα μου να δώσει το 100% για να συνεχίσει τις εκπλήξεις. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, υγεία και καλά παιχνίδια».

Από την πλευρά της η αρχηγός του ΑΟ Θήρας, Μαρίνα Τσοχατζή δήλωσε τα εξής: «Ο ΑΟ Θήρας έχει παράδοση να βρίσκεται σε Final-4 Κυπέλλου! Δύο συνεχόμενες χρονιές ήταν φιναλίστ, κατακτώντας τη 2η θέση. Φέτος ένας από τους στόχους της ομάδας ήταν να βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Στα προημιτελικά αποκλείσαμε έναν πολύ δυνατό και αξιόλογο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό οπότε δικαίως βρισκόμαστε εδώ σήμερα.

Απαντώντας σε ερώτηση εκπροσώπου του τύπου για τον αυριανό ημιτελικό με τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό η αρχηγός της ομάδας της Σαντορίνης τόνισε: «Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, έναν ιστορικό σύλλογο και πολύ ποιοτική ομάδα, ο οποίος έχει αποδείξει τη δυναμική του και στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά κι εμείς δεν ήρθαμε εδώ για εκδρομή, είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος, γιατί έρχεσαι για να διεκδικήσεις ένα τρόπαιο! Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και είμαι βέβαιη ότι θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια, ο κόσμος θα τα απολαύσει και να κερδίσει ο καλύτερος!»

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ