fbpx

Challenge Cup: Πιθανό να επιστραφούν εισιτήρια από τη Μακάμπι για τον τελικό στο ΣΕΦ

Challenge Cup: Πιθανό να επιστραφούν εισιτήρια από τη Μακάμπι για τον τελικό στο ΣΕΦ

Πολλές είναι οι πιθανότητες να επιστραφούν αρκετά εισιτήρια Ισραηλινών, ενόψει του δεύτερου τελικού του Challenge Cup, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Τετάρτη 15/03, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε ζητήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, τον οποίο και εξασφάλισε, όμως είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να μην χρειαστεί εν τέλει όλα τα διαθέσιμα εισιτήριά της, και έτσι αυτά να ξανά τεθούν σε κυκλοφορία, προκειμένου να αγοραστούν από φιλάθλους των “ερυθρολεύκων”.

Επιστροφές ενδέχεται να προκύψουν και από τα εξασφαλισμένα εισιτήρια της CEV, αλλά και από χορηγούς της διοργάνωσης, και αυτό βγάζει μία αισιοδοξία προς τον κόσμο που δεν πρόλαβε να κλείσει τη θέση του στο Φαληρικό στάδιο, και ευελπιστεί σε εξέλιξη που να ανοίγει νέες θέσεις.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής εισιτηρίων, ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του θα ενημερώσει τον κόσμο, τόσο για τον αριθμό αυτών, όσο και για τον τρόπο διάθεσής τους.

Θυμίζουμε, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 0-3 σετ στο Τελ Αβίβ, και βρίσκονται… μία ανάσα από την κατάκτηση της 3ης Ευρωπαϊκής κούπας στην ιστορία τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ