fbpx

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ»

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ»

Αντίστροφα μετράνε όλοι στον Ολυμπιακό για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup στο Ισραήλ, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, απόψε στις 20:30 το βράδυ (COSMOTE SPORT 6), στην κατάμεστη «Shlomo Group Arena».

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο Τελ Αβίβ από την Παρασκευή, χθες Σάββατο προπονήθηκαν στο σχολικό γήπεδο του Τίχονεκ, και ανήμερα του ματς προπονούνται στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων.

Σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης τόνισε πως το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, και πως περιμένει έναν σκληρό αγώνα, που ενδέχεται να κριθεί σε πράγματα που ακόμα δεν έχουν φανεί.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, σίγουρα», είπε αρχικά ο Ραφαήλ Κουμεντάκης και πρόσθεσε:

«Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δώσουμε το 101% και θα δούμε. Αυτοί οι τελικοί ίσως κριθούν σε πράγματα τα οποία δεν έχουν φανεί έως τώρα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ