fbpx

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ»

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ»

Άπαντες έτοιμοι στο “ερυθρόλευκο στρατόπεδο” για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, απόψε στις 20:30 (COSMOTE SPORT 6), με την «Shlomo Group Arena» να αναμένεται κατάμεστη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται από την Παρασκευή στο Ισραήλ, ενώ το Σάββατο (04/03) οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι προπονήθηκαν στο σχολικό γήπεδο του Τίχονεκ. Σήμερα, ανήμερα του πρώτου παιχνιδιού, οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στη «Shlomo Group Arena».

Φανερά ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι είναι ο Ντράγκαν Τράβιτσα, που περιμένει δύο πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες στο τάραφλεξ, ενώ υποστήριξε πως θα δώσει τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του, το καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου στη ρεβάνς οι “ερυθρόλευκοι” να είναι πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

«Και τώρα… τελικοί! Οι τελικοί είναι πάντα κάτι που ενθουσιάζει τους αθλητές, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Στον αγωνιστικό χώρο, θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι καλύτερες του Challenge Cup», είπε αρχικά ο Ντράγκαν Τράβιτσα και πρόσθεσε:

«Ξεκινάμε στο Τελ Αβίβ, θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει. Το δεύτερο ματς θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό, στον πρώτο τελικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ