fbpx

Γιόσκο Μιλενκόνσκι: «Αντιδράσαμε σωστά στις κρίσιμες στιγμές και μείναμε ψύχραιμοι»

Γιόσκο Μιλενκόνσκι: «Αντιδράσαμε σωστά στις κρίσιμες στιγμές και μείναμε ψύχραιμοι»

Τη νίκη με 3-1 σετ πήρε ο ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου στην PAOK Sports Arena, για την 16η αγωνιστική της Volley League Ανδρών και διατηρεί τη 2η θέση και την απόσταση ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Γιόσκο Μιλενκόνσκι, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για το πόσο σημαντική ήταν η επικράτηση της ομάδας του, αλλά και που βασίζει την επιτυχία της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσουν οι παίκτες του, προκειμένου να μην “παρασυρθούν” από την πίεση και να πάρουν τη νίκη.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα άκρως σημαντικό ματς για να κρατήσουμε την 2η θέση. Ζητάω συγγνώμη από την παλιά μου ομάδα τον Φοίνικα, καθώς ήθελε αυτή τη νίκη για την 4αδα και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για αυτήν», είπε αρχικά ο Γιόσκο Μιλενσκόσκι.

«Κοιτάξαμε το παιχνίδι μας. Κάναμε κάποια λάθη αλλά τα αποδίδω στην πίεση που είχαμε για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Είμαστε κοντά στο να κρατήσουμε την 2η θέση. Όλες οι ομάδες έχουν πίεση και εμείς προσπαθούμε να το διαχειριζόμαστε και να ξεπερνάμε την πίεση. Σήμερα στις κρίσιμες στιγμές αντιδράσαμε σωστά και μείναμε ψύχραιμοι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ