fbpx

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Το μυστικό είναι ότι αντισταθήκαμε – Δουλεύουμε για να χτίσουμε πνεύμα σε δύσκολες στιγμές»

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Το μυστικό είναι ότι αντισταθήκαμε – Δουλεύουμε για να χτίσουμε πνεύμα σε δύσκολες στιγμές»

Την πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ στο Μελίνα Μερκούρη, για την 15η αγωνιστική της Volley League Ανδρών, με την οποία εδραιώνεται στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, στο +9 πλέον από τους “πράσινους”.

Αρκετά ικανοποιημένος με τη δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας του κόντρα στο “τριφύλλι” είναι ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, που είπε πιο ήταν το “μυστικό” της χθεσινής επιτυχιάς, αλλά και ποιος παράγοντας οδήγησε τους φιλοξενούμενους να κάνουν το ματς… θρίλερ, για να κριθεί στο tie-break ο νικητής.

«Το μυστικό είναι, ότι αντισταθήκαμε. Περιμέναμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ… θυμωμένος απέναντι μας, δεν συνέβη στα δύο πρώτα σετ», είπε αρχικά ο Αλμπέρτο Τζουλιάνο.

«Μετά, στα επόμενα δύο σετ, χάσαμε ένα σημαντικό στοιχείο που έχουμε εμείς, το side out, όμως είναι σημαντικό, που στο τέλος καταφέραμε και κερδίσαμε, δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δουλεύουμε πολύ στα να χτίσουμε το πνεύμα σε δύσκολες στιγμές, όμως πολλές φορές δεν βάζουμε… όριο στα λάθη που κάνουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ