fbpx

Άλεν Παγένγκ: «Είχαμε ψυχραιμία στο τέλος και σερβίραμε πιο δυνατά»

Άλεν Παγένγκ: «Είχαμε ψυχραιμία στο τέλος και σερβίραμε πιο δυνατά»

Τη νίκη με 3-2 σετ πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη 15η αγωνιστική της Volley League Ανδρών, κάμπτοντας την αντίσταση των “πρασίνων” στο tie-break, οι οποίοι έφτασαν πολύ κοντά στη μεγάλη ανατροπή, μιας και επέστρεψαν από το εις βάρος τους 2-0.

Οι “ερυθρόλευκοι”, αν και έκαναν τα εύκολα-δύσκολα, κατάφεραν να πάρουν μία αρκετά σημαντική νίκη για την εξέλιξη του Ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Άλεν Παγένγκ να τοποθετείται μετά τη λήξη του αγώνα στο που κρίθηκε το ματς, αλλά και που εστιάζει πλέον η ομάδα του, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

«Το ματς κρίθηκε στην ψυχραιμία που είχαμε στο τέλος του αγώνα και σερβίραμε πιο δυνατά, σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί κερδίσαμε μέσα στην έδρα μας τον Παναθηναϊκό, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό», είπε αρχικά ο Παγένγκ.

Το παιχνίδι αυτό τελείωσε, τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη Σύρο, πρέπει να ξεκουραστούμε. Είναι φανταστικό το συναίσθημα που ζήσαμε με τον κόσμο μας, μας βοηθάνε πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ