fbpx

Challenge Cup Ανδρών: Για τα δύο σετ ο Παναθηναϊκός, για την ανατροπή ο Ολυπιακός στη ρεβάνς

Challenge Cup Ανδρών: Για τα δύο σετ ο Παναθηναϊκός, για την ανατροπή ο Ολυπιακός στη ρεβάνς

Όλα έτοιμα για την ρεβάνς του ελληνικού “εμφύλιου” του Challenge Cup ανδρών, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη της με 3-1 στον πρώτο αγώνα που έγινε την περασμένη Τρίτη (7/2) στο κλειστό του Ρέντη. Πλέον, οι “πράσινοι” χρειάζονται δύο σετ για να προκριθούν στον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός για να πάρει το εισιτήριο θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να επικρατήσει και στο χρυσό σετ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Άθλου Ορεστιάδας, ενώ με νίκη συνέχισε και ο Ολυμπιακος στη Volley League ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δυο αιώνιοι” το ερχόμενο Σάββατο (18/2, 21:30) να βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως και στο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη, έτσι και στο Μαρούσι οι διαιτητές θα είναι από την Ελλάδα, με πρώτο ρέφερι τον Νώντα Γεροθόδωρο και δεύτερο τον Αλέξανδρο Αβραμίδη.

Όποιος εκ των ελληνικών ομάδων προκριθεί στον τελικό (8/3 και 15/3), θα αγνωσιστεί με το νικητή του ζευγαριού Φόντε Μπαστάρντο-Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/2, 23:30) με τους Ισραηλινούς να έχουν το προβάδισμα καθώς είχαν επικρατήσει με 3-1 εντός έδρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ