fbpx

Ζήσης στο ApexSports.gr: «Να παρουσιαστούμε “διψασμένοι” για τη νίκη με Ολυμπιακό»

Ζήσης στο ApexSports.gr: «Να παρουσιαστούμε “διψασμένοι” για τη νίκη με Ολυμπιακό»

Με αφορμή τον ιστορικό δεύτερο ημιτελικό (15/2, 19:00) του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό για το Challenge Cup ανδρών, το λίμπερο των “πρασίνων”, Δημήτρης Ζήσης, μίλησε στο ApexSports.gr.

Ο Ζήσης τόνισε ότι δεν πρέπει η ομάδα του να χαλαρώσει, επειδή κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά να παρουσιαστεί “διψασμένη” για τη νίκη και να πάρει γρήγορα τα δύο σετ που χρειάζεται.

Συγκεκριμένα, ο Ζήσης είπε στο ApexSports.gr: «Έχουμε αύριο ένα ιστορικό παιχνίδι. Στο πρώτο ματς πήραμε αυτό που θέλαμε, κάναμε μια μεγάλη νίκη, όμως σε αυτά τα παιχνίδια μετράει το σκορ του δεύτερου αγώνα. Οπότε, στη ρεβάνς πρέπει να παρουσιαστούμε λες και δεν έχουμε πάρει αυτό το “καθαρό” σκορ, “διψασμένοι” για τη νίκη και να πάρουμε γρήγορα τα δύο σετ που χρειαζόμαστε.

Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι παίζουμε σε έναν Ευρωπαϊκό τελικό, πόσο μάλλον απέναντι στον Ολυμπιακό που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η κόντρα. Ο κόσμος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της δύναμής μας και όπως μας έχει δώσει ώθηση σε πολλά ματς στις δύσκολες στιγμές, έτσι και αύριο θα είναι δίπλα μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ