fbpx

Γιουνούς Οτσάλ: «Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό για τη στήριξη προς τους συμπατριώτες μου λόγω του φονικού σεισμού»

Γιουνούς Οτσάλ: «Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό για τη στήριξη προς τους συμπατριώτες μου λόγω του φονικού σεισμού»

Την εκτός έδρας νίκη με 2-3 στα σετ πήρε η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Με αυτή την επικράτηση, οι “κιτρινόμαυρες” απομακρύνονται κι’ άλλο από το “τριφύλλι” στον βαθμολογικό πίνακα, και εδραιώνονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τη γηπεδούχο ομάδα στην 3η, σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της «Ένωσης», Γιουνούς Οτσάλ τοποθετήθηκε σχετικά με τον αγώνα, για το που τον προβλημάτισε η ομάδα του στο παιχνίδι, αλλά και το τι κοιτάζει περισσότερο, πέρα από τη βαθμολογική θέση.

Παράλληλα, θέλησε να ευχαριστήσει τον ελληνικό λαό για την άμεση βοήθεια και στήριξη προς την Τουρκία, λόγω του φονικού σεισμού.

«Πριν πω οτιδήποτε για τον αγώνα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που υπάρχει από τον ελληνικό λαό προς τους συμπατριώτες μου για το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη των θυμάτων του φονικού σεισμού.

Όσον αφορά τον αγώνα δεν ξεκινήσαμε καλά και μπορώ να πω ότι στο πρώτο σετ ήμασταν τυχεροί γιατί εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου μας. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο αποφασιστικοί γιατί έχουμε πραγματικά σπουδαίες αθλήτριες.

Φυσικά είναι μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα . Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν πολύ θερμός, αλλά το ξεπεράσαμε.

Προσωπικά στο δικό μου το μυαλό δεν μετρά η θέση που θα πάρουμε στην κανομνική διάρκεια, αλλά κερδίζοντας τέτοιου είδους αγώνες και κερδίζοντας γενικά συνεχώς γιατί μετράμε 15 μήνες είναι πολύ σημαντικό για τη δική μας ψυχολογία, αλλά και για τα μηνύματα που στέλνουμε στις άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ