fbpx

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Μαζί με τους φιλάθλους μας είμαστε ακόμα πιο δυνατοί»

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Μαζί με τους φιλάθλους μας είμαστε ακόμα πιο δυνατοί»

Όλα έτοιμα για την πρώτη συνάντηση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο των ημιτελικών αγώνων του Challenge Cup, η οποία θα γίνει αύριο Τρίτη 07/02 στις 20:00 στο Μελίνα Μερκούρη.

Άπαντες στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχθούν τον “αιώνιο” αντίπαλό τους, σύμφωνα με τον Κουβανό ακραίο, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, που περιμένει ένα ντέρμπι υψηλού επιπέδου, αλλά και μία καυτή ατμόσφαιρα στις εξέδρες.

«Περιμένουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι και ένα παιχνίδι βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Το γήπεδο μας θα γεμίσει από τους φιλάθλους μας και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή», είπε αρχικά ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.

«Φέτος, δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να μπούμε στο ματς, με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να τα δώσουμε όλα. Μαζί με τους φιλάθλους μας, είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.

Θέλουμε να απολαύσουμε τη στιγμή και να μην το πάρουμε ως δεδομένο, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση του παιχνιδιού και η κάθε συνεισφορά του κάθε παίκτη, θα είναι απαραίτητη και θα εκτιμηθεί. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για να πάρουμε τη νίκη»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ