fbpx

Volley League Α-Γ: Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια για τους δύο πιλότους

Volley League Α-Γ: Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια για τους δύο πιλότους

Η ΕΣΑΠ και η ΕΟΠΕ ανακοίνωσαν ότι σε όλες τις αναμετρήσεις των αγωνιστικών τους σε Volley League ανδρών και γυναικών, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των δύο πιλότων (Ευστάθιου Τσιτλακίδη, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα) που έχασαν τη ζωή τους, μετά την συντριβή του Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας, στα νότια της Ανδραβίδας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση η ΕΣΑΠ αναφέρει: «Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ συμμετέχει στο πένθος της Πολεμικής Αεροπορίας και στον πόνο των οικογενειών των δύο αδικοχαμένων πιλότων Ευστάθιου Τσιτλακίδη, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα που επέβαιναν στο μοιραίο F-4 Phantom, το οποίο κατέπεσε νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας 30/1.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League που θα γίνουν το σαββατοκύριακο 4-5/2/2023.

Αθάνατοι».

Η ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε τα εξής: «H E.O.ΠΕ. συμμετέχει στο πένθος της Πολεμικής Αεροπορίας και στον πόνο των οικογενειών των δύο αδικοχαμένων πιλότων Ευστάθιου Τσιτλακίδη, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα που επέβαιναν στο μοιραίο F-4 Phantom, το οποίο κατέπεσε νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας 30/1.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των εθνικών κατηγοριών το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου.

Αθάνατοι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ