fbpx

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Λετονό κεντρικό Βλάντισλαβ Μπλούμπεργκς

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Λετονό κεντρικό Βλάντισλαβ Μπλούμπεργκς

Στην ανδρική ομάδα του ΟΦΗ στο βόλεϊ θα βρίσκεται και επίσημα ο Βλάντισλαβ Μπλούμπεργκς.

Οι Κρητικοί την Τρίτη (31/1) ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Λετονού κεντρικού για τη συνέχεια της φετινής σεζόν, ώστε να διεκδικήσει τους στόχους του στη Volley League και στο Κύπελλο ανδρών.

Να σημειωθεί ότι, 24χρονος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λιόν.

Στην ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρονται τα εξής: «Στην Ελλάδα βρίσκεται ο 24χρονος (1μ.98) διεθνής Λετονός κεντρικός Βλάντισλάβς Μπλούμπεργκς (Vladislavs Blumbergs), ο οποίος αποτελεί μια ακόμη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, στην προσπάθεια της να παρουσιαστεί πιο δυνατή στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Μπλούμπεργκς, είναι η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά από εκείνες του διεθνούς διαγώνιου Γιώργου Τζιουμάκα και του Τούρκου ακραίου Αλτάι Ντεμιρτσί.

Ο διεθνής Λετονός κεντρικός, καρφώνει στα 345 και μπλοκάρει στα 325 και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στις μάχες πάνω στο φιλέ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ αγωνιζόταν στη Γαλλία με τη Λιόν (ASUL Lyon Volley), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στη λετονική SK Jekabpils Lusi.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι: «Είναι για μένα μια νέα πρόκληση. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύω ότι είναι πιθανό. Θα δουλέψω σκληρά για να τον βοηθήσω να τα καταφέρει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ