fbpx

CEV Cup Γυναικών: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντούκλα Λίμπερετς

CEV Cup Γυναικών: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντούκλα Λίμπερετς

Στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις επιστρέφει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που υποδέχεται την Τετάρτη (1/2, 19:00) στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” την τσέχικη Ντούκλα Λίμπερετς, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των πλέι οφ του CEV Cup γυναικών.

Οι “ερυθρόλευκες” έχουν προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, ωστόσο με την ολοκλήρωση και αυτής της φάσης, θα μπουν στη διοργάνωση και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από τους ομίλους του Champions League.

Στο πρώτο ματς της φάσης των “8”, η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως θα είναι στην έδρα της και να πάρει μια “καθαρή” νίκη, ώστε να βρεθεί με το ένα “πόδι” στον επόμενο γύρο. Ο αγώνας της ρεβάνς με την Ντούκλα, θα γίνει την άλλη Τετάρτη (8/2) στην Τσεχία.

Η Λίμπερετς μετά από 22 αγωνιστικές στο τσέχικο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς. Μάλιστα, θα ταξιδέψει στου Ρέντη μετά από νίκη, αφού στην 22η αγωνιστική επιβλήθηκε το περασμένο Σάββατο (28/1) εκτός έδρας με 3-1 σετ της PVK Πράγας με 3-1 σετ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ