fbpx

ΑΕΚ-Άθλος Ορεστιάδας 0-3: Για πρώτη φορά στους “8” του Κυπέλλου η ομάδα του Έβρου

ΑΕΚ-Άθλος Ορεστιάδας 0-3: Για πρώτη φορά στους “8” του Κυπέλλου η ομάδα του Έβρου

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άθλος Ορεστιάδας, καθώς νίκησε την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης της διοργάνωσης.

Η Ένωση, αν και εμφανίστηκε ανταγωνιστική στο τάραφλεξ μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ, διατηρώντας και ένα μικρό προβάδισμα, δέχθηκε ένα καθοριστικό σερί από τους φιλοξενούμενους (0-7), και δε μπόρεσε στη συνέχεια να ανακάμψει, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο σετ (19-25).

Στο 2ο σετ, οι παίκτες του Θοδωρή Χουσίδη εξαρχής είχαν επιβάλλει το δικό της ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο, και δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να πλησιάσουν στο σκορ (14-25), ενώ και στο 3ο (και τελευταίο) σετ, η διαφορά ήταν από την αρχή μεγάλη, με την ομάδα του Έβρου να ολοκληρώνει και σ’ αυτή την περίπτωση με επιτυχία τις προσπάθειές της (18-25).

Διαιτητές: Φραγκάκης, Βελώνης, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 14-25, 18-25)

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Μπατατζίμ, Μελλές, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Ράμος, Ρούσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Καβαρινός.

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Ριζόπουλος, Αλγκούλ, Ντε Πρα, Γκένοφ, Μαγκαλάες, Κασαμπαλής / Βελούδης (λ), Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ