fbpx

Η Ίος ξανά στο χάρτη του αθλητικού τουρισμού – Με 11 εκδηλώσεις το καλεντάρι του 2023

Η Ίος ξανά στο χάρτη του αθλητικού τουρισμού – Με 11 εκδηλώσεις το καλεντάρι του 2023

To 2023 θα διεξαχθούν 11 εκδηλώσεις Beach Pro Tour Future που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί για τους επόμενους μήνες μόνο στην Ευρώπη.

Η σεζόν θα ξεκινήσει τον Μάιο στη Μαδρίτη, με την ισπανική πρωτεύουσα να φιλοξενεί μια ανδρική και μια γυναικεία διοργάνωση τις επόμενες εβδομάδες, ενώ το Beach Pro Tour θα σταματήσει στα τέλη Μαΐου και στην Cervia.

Όλες οι διοργανώσεις, εκτός από μία, που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, καλωσορίζουν ξανά τη διεθνή δράση του μπιτς βόλεϊ.

Οι μελλοντικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Λέτσε (Ιταλία), στο νησί Ίος (Ελλάδα), στο Λέουβεν (Βέλγιο), στο Μισλόβιτσε και στη Βαρσοβία (Πολωνία), καθώς και στο Μπάντεν (Αυστρία).

Η γαλλική πόλη της Λιλ προχώρησε σε σχέδια για τη διοργάνωση της πρώτης μεγάλης διεθνούς εκδήλωσης Beach Volleyball, με ένα Future διπλών φύλων που έχει προγραμματιστεί για τις 15-18 Ιουνίου ακριβώς στο κέντρο της πόλης και αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για τις εγχώριες ομάδες να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητές τους και να δοκιμαστούν απέναντι σε αντιπάλους υψηλής ποιότητας από το εξωτερικό.

Μετά από μια χρονιά ρεκόρ το 2022, η CEV εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφή με επιπλέον εθνικές ομοσπονδίες και διοργανωτές για να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες στις ομάδες να αγωνιστούν διεθνώς και να εξασφαλίσουν πολύτιμους βαθμούς κατάταξης που θα μετρήσουν για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ