fbpx

Ρόγκα στο ApexSports.gr: «Ήρθαμε αποφασισμένες για να παίξουμε καλό βόλεϊ»

Ρόγκα στο ApexSports.gr: «Ήρθαμε αποφασισμένες για να παίξουμε καλό βόλεϊ»

Τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό με 0-3 σετ, στο Μελίνα Μερκούρη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Το “τριφύλλι” με αυτή τη νίκη προσπέρασε της Πειραιώτισσες και ανέβηκε στην 3η θέση με 30 βαθμούς και άφησε τον Ολυμπιακό στην 4η με 28, προσδίδοντας ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σχετικά με τους τελευταίους αγώνες των “πρασίνων”, το ντέρμπι με τις “ερυθρόλευκες”, την Ευρώπη, αλλά και τη συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις μίλησε η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα, αποκλειστικά στο ApexSports.gr.

«Αρχικά ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο έργο για εμάς. Προπονούμαστε τον τελευταίο καιρό πολύ δυνατά. Βέβαια, πολλές φορές τα αποτελέσματα δε μας ανταμείβουν για την προσπάθειά μας, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν μία “αυτοκτονία” για εμάς, δείξαμε τόσο το καλό, όσο και το κακό μας πρόσωπο», είπε αρχικά η Πέννυ Ρόγκα.

«Θεωρώ πως ήρθαμε εδώ αποφασισμένες για να παίξουμε καλό βόλεϊ, να κάνουμε τα βασικά πράγματα σωστά, να ακολουθήσουμε την τακτική που μας είπε ο προπονητής μας, και γενικώς καταφέραμε να βγάλουμε στον αγώνα ότι δουλεύαμε να διορθώσουμε από το προηγούμενο παιχνίδι.

Ξέρουμε ότι θα ξανασυναντηθούμε με τον Ολυμπιακό, νομίζω πως διαβάζουμε η μία ομάδα την άλλη πολύ καλά πλέον, από εκεί και πέρα όμως, όποιος μείνει πιο σταθερός και προσηλωμένος στην τακτική του, νομίζω πως και αυτός παίρνει και το θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά με την κλήρωση στην Ευρώπη, είπε: «Η κλήρωση στην Ευρώπη δεν ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί μας. Χαίρομαι που δόθηκε η ευκαιρία να παίξω κόντρα σε μία Ιταλική ομάδα, νομίζω αυτό δε θα το συναντήσω ξανά στην καριέρα μου, από εκεί και πέρα όμως προχωράμε».

Σχετικά με τη συνέχεια, είπε: «Έχουμε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο, είναι μακρύς ο δρόμος, το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο, οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, υπάρχουν τέσσερις διεκδικητές, και νομίζω ότι η συνέχεια και στις δύο διοργανώσεις θα είναι συναρπαστική».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ