fbpx

Παπαλεξίου: «Χρειάζεται συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Παπαλεξίου: «Χρειάζεται συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στη Σύρο με 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών στο League Cup “Νίκος Σαμαράς”, είναι διατεθειμένος να περάσει την πρόκριση στους τελικούς μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία του “χρυσού” σετ των 15 πόντων. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ.

Από την άλλη, ο Φοίνικας χρειάζεται δύο νικηφόρα σετ για το “εισιτήριο” στον τελικό. Όμως, όπως τόνισε ο κεντρικός των Συριανών, Γιώργος Παπαλεξίου, δεν πρέπει να σταθούν σε αυτό, αλλά να κάνουν μια καλή εμφάνιση, όπως στο πρώτο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Παπαλεξίου είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε τα δύο σετ της πρόκρισης, αλλά να πραγματοποιήσουμε άλλη μία καλή εμφάνιση, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το σερβίς τους είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο, ενώ θα τους βοηθήσει το γήπεδο και ο κόσμος τους, όπως βοήθησε και εμάς. Οπότε χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ