fbpx

CEV Cup Γυναικών: Περιμένει τον αντίπαλό του στους “8” ο Ολυμπιακός

CEV Cup Γυναικών: Περιμένει τον αντίπαλό του στους “8” ο Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στους “8” στο CEV Cup γυναικών, περιμένει την ομάδα που θα αγωνιστεί στα προημιτελικά, που θα βγει από την αναμέτρηση Λίμπερετς-Μπένεντεκ.

Η τσέχικη ομάδα έχει προβάδισμα πρόκρισης, αφού στον πρώτο αγώνα με τις Ουγγαρέζες, νίκησαν με 3-1 σετ εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες είναι στην 3η θέση, αμφότερες στα πρωταθλήματα τους και ο αγώνας της ρεβάνς μεταξύ τους είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (19/1, 19:00).

Από τον συγκεκριμένο αγώνα, θα κριθεί και με ποια ομάδα θα παλέψουν οι “ερυθρόλευκες” στους “8” της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική γυναικεία ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα μας στην Ευρώπη, αφού την Τετάρτη (18/1), Παναθηναϊκός και Άρης αποκλείστηκαν από το Challenge Cup γυναικών, από Κιέρι και Αστερίξ Άβο αντίστοιχα στις “16”.

Ο Ολυμπιακός πέρασε στις “8”, αφού νίκησε στη ρεβάνς των “16”, στην Τσεχία, κόντρα στην Κράλοβο Μπρνο. Οι “ερυθρόλευκες” ήθελαν δύο σετ, τα οποία κέρδισαν (1-2: 25-23, 23-25, 24-26) και πανηγύρισαν, έτσι, την πρόκριση. Στη συνέχεια της ρεβάνς στο Μπρνο, η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι, ισοφαρίστηκε (2-2: 25-22), όμως κέρδισε το τάι μπρέικ (7-15).

Τα ζευγάρια των προημιτελικών στο CEV Cup γυναικών:
Γκεντ-Μποντοβλάνι
Σκαντίτσι-Πάλμπεργκ Σβέριν
Μπούστο Αρσίζιο-Τουρ Χαβά Γιολαρί
Ολυμπιακός-Λίμπερετς ή Μπένεντεκ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ