fbpx

Σάκης Ψάρρας: «Είναι βέβαιο ότι θα παίξουμε καλύτερα στον επαναληπτικό στην έδρα μας»

Σάκης Ψάρρας: «Είναι βέβαιο ότι θα παίξουμε καλύτερα στον επαναληπτικό στην έδρα μας»

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο ΑΟΝΣ Μίλων στο Μαρούσι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του 2ου χρονικά ημιτελικού του League Cup «Νίκος Σαμαράς», με τις πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης να λιγοστεύουν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή των φιλοξενούμενων, Σάκη Ψάρρα, οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι στο τάραφλεξ, όμως πιστεύει πως στην έδρα τους θα παίξουν καλύτερα οι παίκτες του, ενώ θεωρεί ήδη επιτυχία το γεγονός πως βρίσκονται στους καλύτερους “4” του Κυπέλλου.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε λίγα λάθη και ήταν καλός. Είχε ποιοτική υποδοχή και η δική μας πίεση από το σερβίς δεν απέδωσε τόσο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά ο Σάκης Ψάρρας.

«Είναι βέβαιο ότι θα παίξουμε καλύτερα στον επαναληπτικό στην έδρα μας και θα είμαστε πιο ποιοτικοί στο σερβίς και στην υποδοχή. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Το γεγονός ότι μας υπολογίζει μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ότι βρισκόμαστε απέναντί του στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ