fbpx

League Cup “Νίκος Σαμαράς”: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό Παναθηναϊκός και Μίλωνας

League Cup “Νίκος Σαμαράς”: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό Παναθηναϊκός και Μίλωνας

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη (18/1, 16.45, PAO TV) τον Μίλωνα στον πρώτο ημιτελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Οι “πράσινοι” που είναι οι κάτοχοι του περσινού τίτλου, απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ στους “8” της διοργάνωσης και θέλουν πάρουν την πρόκριση στους τελικούς. Όμως, θα έχουν ένα δύσκολο έργο απέναντι στο μαχητικό Μίλωνα, αφού οι Νεοσμυρνιώτες έχει κοντραριστεί στα ίσα με όλα τα φαβορί της φετινής σεζόν και έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προέρχεται από συνεχόμενους αγώνες και ενόψει και της ευρωπαϊκής ρεβάνς τη μεθεπόμενη Τετάρτη (25/1) θέλει να πάρει ψυχολογία και να πετύχει το στόχο της πρόκρισης.

Από την άλλη, ο Μίλωνας, όπως και τη σεζόν 2021-22 έφτασε στα ημιτελικά του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, θέλει να κάνει την υπέρβαση και είναι αποφασισμένος να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό.

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη διοργάνωση, αφού η πρώτη ήταν τη σεζόν 2020-21 όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 σετ. Επίσης, σε 9 αγώνες πρωταθλήματος το “τριφύλλι” προηγείται με 7-2 νίκες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ