fbpx

Γιάννης Καλμαζίδης: «Η Κιέρι είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης»

Γιάννης Καλμαζίδης: «Η Κιέρι είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Κιέρι σε ισάριθμα ματς, στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Challenge Cup Γυναικών, και έμεινε εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση.

Οι πράσινες, έχοντας τον κόσμο στον πλευρό τους στο Μαρούσι, έχασαν με 2-3 σετ, μετά από μία αρκετά καλή εμφάνιση, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που υπολογίζεται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του “τριφυλλιού”, Γιάννη Καλμαζίδη.

«Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλοί, ίσως με εξαίρεση το πρώτο σετ που ο αντίπαλός μας ξέφυγε στο σκορ. Γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πάντα μπορείς να βρεις κομμάτια του αγώνα που μπορείς να κάνεις καλύτερα», είπε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης.

«Η Κιέρι μας πίεσε πάρα πολύ και πιστεύω ανταποκριθήκαμε στο μεγαλύτερο μέρος. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα και για εμάς ήταν σημαντικό που παίξαμε με μία τέτοια ομάδα. Η Κιέρι είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης και κάποιες φορές πρέπει να μην είσαι άτυχος στη κλήρωση για να μπορείς να προχωρήσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ