fbpx

Γαλιώτος: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Γαλιώτος: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Τρία εικοσιτετράωρα μετά την αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα που κρίθηκε στο τάι μπρέικ και με νίκη του Ολυμπιακού (3-2 σετ), ο Φοίνικας και οι “ερυθρόλευκοι” θα αναμετρηθούν και πάλι στη Σύρο, αυτή τη φορά στον Α΄ ημιτελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Ο παραδόρος των Συριανών, Μάρκος Γαλιώτος, με τη σειρά του μίλησε, για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, λέγοντας τα εξής: «Στο παιχνίδι θα μπούμε όπως μπήκαμε και στα προηγούμενο, καθώς ήταν πολύ σημαντικό το ότι πήραμε τον βαθμό, παίξαμε καλά και δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Μπαίνουμε με στόχο τη νίκη λοιπόν, με τη βοήθεια του κόσμου. Στο παιχνίδι που παίξαμε το Σάββατο (14/1) κρατήσαμε πολύ καλά την υποδοχή μας, οπότε θέλω να δώσω τα εύσημα του αγώνα στους υποδοχείς. Άμα κρατήσουμε και στο παιχνίδι αυτό την υποδοχή μας καλά, θα μπορέσουμε να κάνουμε καλή ανάπτυξη και να ανταγωνιστούμε στα ίσα τον Ολυμπιακό.

Ίσως κάποια λάθη που έγιναν σε κάποιες φάσεις που δεν προσέξαμε ιδιαίτερα, να μας φέρουν τη νίκη αυτή τη φορά. Όπως είπανε πολλοί ο κόσμος στο γήπεδο θύμισε τον Φοίνικα από παλιά. Ελάτε όλοι ξανά στο γήπεδο για να το γεμίσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ