fbpx

Μιλενκόσκι: «Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο απέναντι μας»

Μιλενκόσκι: «Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο απέναντι μας»

Δέκα ημέρες μετά τη μονομαχία τους στο Σούπερ Καπ, που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό θα αναμετρηθούν και για το πρωτάθλημα για την 11η αγωνιστική.

Για την αναμέτρηση κόντρα στους “πράσινους”, μίλησε ο προπονητής των “ασπρόμαυρων”, Γιόσκο Μιλενκόσκι, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, το οποίο θα κρίνει μία καλύτερη θέση πριν από τα πλέι-οφ. Έχουμε ένα πλεονέκτημα τριών πόντων από τον Παναθηναϊκό, και με μία νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στο πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο του πρωταθλήματος μας, αλλά σε ευρύτερη έννοια. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο απέναντι μας.

Αν θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να μην κάνουμε τα λάθη τα οποία κάναμε στους προηγούμενους αγώνες, διότι οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν πάντα το νικητή. Θα χρειαστεί να πιστέψουμε στην ποιότητα μας, και το πιο σημαντικό, όλοι οι παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διότι έστω και ένας παίκτης να μην είναι στο επίπεδο που θα πρέπει, κάνει το έργο μας δύσκολο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός!».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ